• Magyar
  • English
Nálunk SZÉP kártyával is fizethetsz!
Itt vagyunk: 3388 Poroszló, Kastély u. 10.

Nézze meg van-e szabad szobánk!

SZOBÁINK

A legjobbat ajánljuk Önnek


Több, mint 2 hektárnyi zöld terület közepén, ősfákkal körül ölelve.

Nálunk kikapcsolhat és kikapcsolódhat családjával, barátaival, szerelmével és elhozhatja a kis kedvencét is.

Céges csapatépítőt szeretne, vagy elvonulna kollégáival, hogy a cég jövőjét át tudják beszélni? Kapuink nyitva állnak Ön előtt, csak be kell rajta lépnie.

A Herczeg Udvarház kiváló helyszíne lehet élete legfontosabb néhány napjának. Tartsa meg nálunk esküvőjét! Minden igényére van válaszunk.

Szemináriumok és konferenciák megtartására is fel vagyunk készülve. 150 fős termet tudunk biztosítani teljes felszereléssel, étkeztetéssel. Keressen minket bizalommal.

A Herczeg Udvarház

a nyugalom szigete

Egyfajta romantikus hangulat uralkodik, ahol mind a gyerekkel érkező családok, mind a nyugalmat kedvelő fiatalok számára egyaránt lehetőséget biztosít a pihenésre és a szórakozásra. A Herczeg Udvarház kiváló helyszín csapatépítők és esküvők megszervezésére. Van a helynek egy rezgése, ami minden odalátogatót megérint.

Csicseregnek a madarak, a fenyőfasoron huhog a bagoly, ős fák árnyékában lehet belélegezni az oxigéndús levegőt és hallgatni a környezet természetes dallamait. Lampionok lógnak a fejünk felett különféle stílusban, meleg színekkel. Amikor megérkezel a kastélyhoz, lelassulsz!

Megnézem a szobákat